Üst Menü

Genç Futbol Takımları Oyuncu Seçmeleri
  Yayın Tarihi : 29.05.2014

Göksun Belediye Spor Kulübü Futbol Altyapı Takımları 2014–2015 Sezonu oyuncu seçmeleri 06 Haziran 2014 tarihlerinde saat 16.30’da Kapalı Spor Salonu yanındaki futbol sahasında yapılacaktır. Futbol Altyapı Teknik Heyeti tarafından değerlendirilecek olan seçmelere 1995-1996-1997-1998-1999 yılları arasında doğmuş adaylar katılabilecekler. Seçmelere katılacak olan adayların kayıt evraklarını tamamlayarak, 03-06 Haziran 2014 tarihi arasında Spor Servisine başvuruda bulunmaları gerekmektedir. (Seçme kayıt başvurusu yapmayanlar seçmelere alınmayacaktır.) Başvuru yapan adaylar kendi malzemeleri ile seçmelere katılacaklar, başarılı olan ve takıma seçilen sporculara Göksun Belediye Spor Kulübü tarafından malzeme verilecektir. Spor kamuoyuna saygıyla duyurulur. Göksun Belediye Spor Kulübü Tertip Komitesi

sag menü

BAŞKAN HÜSEYİN COŞKUN AYDIN

Özgeçmişi

FOTOĞRAF ALBÜMÜ

1

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Yeni Sayfa 1