BAŞKAN AYDIN’IN İLKÖĞRETİM HAFTASI MESAJI

YAYIN TARİHİ: 17.9.2018

Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, İlköğretim Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Aydın, mesajında, “Her alanda gelişmenin önem kazandığı günümüzde, eğitime yatırım yapan, bilimsel ilerlemeyi yakalayan, nitelikli insan gücüne sahip ülkelerin medeniyetleri yönlendiren bir konuma gelecekleri muhakkaktır” dedi.

Muasır medeniyetlerin üstüne çıkmanın yolunun, geleceğimizin teminatı olan çocukların bu bilinçle yetiştirilmesinin önemine dikkat çeken Başkan Aydın, mesajında şunları kaydetti:

“Türkiye Cumhuriyeti olarak muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkmak istiyorsak, her şeyden önce millet bilincine sahip, bayrağının kıymetini ve değerini bilen, onun ilelebet göklerde dalgalanmasını sağlama noktasında gereğini yapabilecek, vatan sevgisiyle dolu insanları yetiştirmemiz gerekmektedir. İşte bu noktada eğitim ve öğretim bir ülkenin varoluşu noktasındaki en önemli etkendir. Eğitim ve öğretim hayatında önemli bir yere sahip olan ilköğretim ise anaokulu eğitiminden sonra uzun bir yolun başlangıç noktası olarak görülmelidir. Güçlü ve kalkınmış Türkiye'nin hedeflerine en hızlı şekilde ulaşabilmesi ve bu gücünü muhafaza edebilmesi için çocuklarımızı iyi bir eğitimle yetiştirmemiz gerekmektedir. Çocuklarımızın alacağı iyi eğitim, güçlü ve büyük Türkiye'nin yarınlarına yapılacak en büyük yatırımdır.”

En mantıklı ve en doğru yatırımın insana yapılan yatırım olduğuna işaret eden Başkan Aydın, Göksun Belediyesi olarak, her zaman eğitim öğretime yatırım yapmaya ve destek olmaya çalıştıklarını ifade etti.

Başkan Aydın, 2018-2019 eğitim öğretim yılında öğrencilere başarılar dileyerek öğretmen ve velilere süreçte öğrencileri en iyi şekilde desteklemeleri gerektiği yönünde temennide bulundu.