19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ GÖKSUN'DA DÜZENLENEN TÖREN Ve ETKİNLİKLERLE KUTLANDI.
2022-09-19
Hükümet Konağı bahçesinde düzenlenen törende, İlçe Kaymakamımız Mustafa Caner Culukar, Belediye Başkan Vekilimiz Nuh Ural ve Türküye Harp Malulu Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Göksun Temsilcisi Recep Cücük Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

Çelenklerin sunulmasının ardından Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile şehitlerimiz ve ebediyete intikal etmiş gezilerimizin manevi huzurunda saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşımız okundu.

Törende, İlçe Garnizon Komutan Vekili Muhammed Furkan Akyaman, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Ayrıca öğrenci tarafından şiirler okundu.

Törenin ardından Kaymakam Culukar, Gaziler ile Şehit ve Gazi ailelerini makamında kabul ederek bir süre sohbet etti.

İlçe Kaymakamımız Mustafa Caner Culukar, Belediye Başkan Vekilimiz Nuh Ural, AK Parti Göksun İlçe Başkanı Mustafa Akgül, MHP İlçe Başkanı Fatih Üstün, BBP Göksun İlçe Başkanı Ahmet Arslan, Kamu Kurum Amirleri ve Belediye Meclis Üyelerimiz, 19 Eylül Gaziler Günü Münasebetiyle Alparslan Türkeş Mesire Alanında Belediyemiz tarafından düzenlenen programda Gaziler ile Gazi ve Şehit aileleri ile bir araya geldi.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Kahramanmaraş Edeler Derneği tarafından düzenlenen Geleneksel 3. Hemşehri Buluşmaları Festivaline katılmak üzere KKTC'de bulunan Belediye Başkanımız Hüseyin Coşkun Aydın, telekonferansla bağlanarak Gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Günü kutladı.