İHALE İLANI - TAŞINIR MALLARIN SATIŞI
2023-10-05
Mülkiyeti Belediyemize ait, aşağıda muhammen bedeli, geçici teminat bedeli, cinsi ve miktarları yazılı taşınmaz mallar ile Belediyemiz kullanımında bulunan taşınır mallar, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun ilgili maddeleri gereğince açık artırma ile satışı yapılacaktır.

Mülkiyeti Belediyemize ait, aşağıda muhammen bedeli, geçici teminat bedeli, cinsi ve miktarları yazılı taşınmaz mallar ile Belediyemiz kullanımında bulunan taşınır mallar, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 1 ve 45. maddeleri gereğince açık artırma ile 16/10/2023 Pazartesi günü saat 14.00’ te Belediye Encümeni (İhale Komisyonu) huzurunda ihale ile satışı yapılacaktır.

İhaleye katılan olmadığı takdirde ihale yeniden 30.10.2022 Pazartesi günü aynı yer ve saatte ihale yapılacaktır.

Satışı Yapılacak Taşınmazlar için tıklayınız.