KAHRAMANMARAŞLILAR KAYSERİ ALİDAĞINDA BULUŞTU
2022-09-11
Kayseri Kahramanmaraşlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından organize edilen, 2.Kahramanmaraşlılar Kültür ve Sanat Festivali, birlik, beraberlik ve kaynaşma görüntülerine sahne oldu.

Talas Alidağı Cafe 360 Mesire Alanı’nda gerçekleştirilen festival, Kayseri’de yaşayan Kahramanmaraşlı vatandaşlarımızın ve Kayseri halkının kaynaşmasına ve kültürel buluşmasına vesile oldu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun Belediyesi ve tüm ilçe belediyelerinin stant açtığı festivalde, Göksun’lu hemşehrilerimiz Belediye Başkanımız Hüseyin Coşkun Aydın’a ve Belediye standımıza büyük ilgi gösterdiler. Festival alanını gezerek hemşerilerimizle yakından ilgilenen ve sohbet eden Başkan Aydın, standımızı ziyaret eden hemşehrilerimizle de yakından ilgilendi.

Festivale katılan, AK Parti TBMM Grup Başkanvekili Mahir Ünal, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ve TBMM İçişleri Komisyon Başkanı ve AK Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Festivalde sahne alan yerel sanatçılarımız seslendirdikleri parçalarla etkinliğe renk kattılar.