KÜLTÜR MERKEZİMİZ AHİLİK HAFTASI PROGRAMINA EV SAHİPLİĞİ YAPTI
2022-09-16
Belediye Başkanımız Hüseyin Coşkun Aydın, Ahilik Haftası kutlama programı katıldı. Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve İlçe Müftülüğü işbirliği ile Ahilik Haftası kutlama programı Belediyemiz Kültür Merkezi Konferans Salonunda düzenlendi.

Programa, Belediye Başkanımız Hüseyin Coşkun Aydın, İlçe Kaymakamımız Mustafa Caner Culukar, AK Parti Göksun İlçe Başkanı Mustafa Akgül, Kahramanmaraş İl Müftüsü Mustafa Tekin, Kamu Kurum Amirleri, STK Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Esnaflar ve vatandaş katıldı.

Programada konuşma yapan Belediye Başkanımız Hüseyin Coşkun Aydın, Kültür Merkezimizin ilçemize hayırlı olması temennisinde bulundu.

Başkan Aydın, ikinci döneminde gerçekleştirdiği projelerle ilgili kısa bir sunum yaparak bilgiler verdi.

Kahramanmaraş İl Müftüsü Mustafa Tekin'in konferans verdiği programda, Semazen eşliğinde İlahi dinletisi yapıldı.

Programın sonunda yılın Ahilerine ve Başkan Aydın'a plaket verildi.