MUHTARLARDAN BAŞKAN AYDIN'A ZİYARET
2022-10-19
19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle, Göksun Mahalle Muhtarları Belediye Başkanımız Hüseyin Coşkun Aydın’ı ziyaret etti.
Mahalle Muhtarlarını Meclis Toplantı Salonunda kabul eden Başkan Aydın, burada yaptığı konuşmada, şunları kaydetti:

“Cumhurbaşkanımız, devlet-millet bütünleşmesini sağlamak üzere, muhtarlarımıza tüm kapıları açmıştır. Bizler yerel yönetimler olarak muhtarlarımızın taşıdığı bu sorumluluk ve önemin bilinciyle hareket ediyor, mahallelerimizin her türlü ihtiyacını tespit etme hususunda emeğini esirgemeyen muhtarlarımızı çözüm ortağımız olarak görüyoruz. Bu sayede planladığımız tüm proje ve hizmetlerimizi, daha sağlıklı bir şekilde halkımıza ulaştırma imkanı buluyoruz. Demokrasimizin temel taşı, milletimizin güzide temsilcisi ve hizmetkarı muhtarlarımıza emeklerinden ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Bu duygu ve düşüncelerle ilçemizde ve ülkemizde görev yapan tüm mahalle muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü en kalbi duygularımla kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum.”