BAŞKAN AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TOPLU TAŞIMA OTOBÜS FİLOSU TESLİM TÖRENİNE KATILDI
2024-02-05
Belediye Başkanımız Hüseyin Coşkun Aydın, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından toplu taşıma filosuna kazandırılan 10 yeni hibrit otobüsün teslim törenine katıldı.
Milli İrade Meydanı’nda düzenlenen programa, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Prof. Dr. Vahit Kirişci, Ömer Oruç Bilal Debgici, Dr. Tuba Köksal, Mevlüt Kurt ve Prof. Dr. Mehmet Şahin, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç Dora, Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel, AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Ahmet Özdemir, AK Parti İl Başkan Vekili Cüneyt Doğan, MHP İl Başkanı Hüseyin Vahit Demiröz, İlçe Belediye Başkanları katıldı.