Haberler
BAŞKAN AYDIN İLK ZİYARETİNİ MHP İLÇE BAŞKANLIĞINA YAPTI
2024-02-05
Belediye Başkanımız Hüseyin Coşkun Aydın, AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleriyle yeniden Göksun Belediye Başkan Adaylığı görevinin tarafına tebliğ edilmesinin ardından Cumhur İttifakı ortağı MHP Göksun İlçe Başkanlığını ziyaret etti.
MHP İlçe Başkanlığı binasında gerçekleştirilen ziyarete, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Akgül, MHP İlçe Başkanı Emre Çiçek, AK Parti Göksun Kadın Kolları Başkanı Sibel Türkmen, MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Koca, AK Parti Göksun Gençlik Kolları Başkanı Furkan Özdemir, Ülkü Ocakları Göksun İlçe Başkanı Batuhan Kuş, Belediye Meclis Üyelerimiz, Teşkilat Mensupları ve Partililer katıldı.
Başkan Aydın, ziyarette yaptığı konuşmada şunları ifade etti;
“Bizler Cumhur İttifakının yereldeki temsilcileri olmaya çalışıyoruz. Biz yerelde kendi işlerimizi ne kadar iyi ve verimli yaparsak, genel merkezdeki büyüklerimizde işlerini daha kolay ve verimli yapar. Dolayısıyla dün akşam saatleri itibari ile Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın takdiriyle yeniden başkan adaylığı görevi tarafıma tebliğ edildi. O saatten itibaren Cumhur İttifakının adayı olarak, geçen 5 yıllık süreçte birlikte çalıştığım arkadaşlarıma huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Herhangi bir olumsuz duruma mahal vermeden yapacağımız proje ve çalışmaları birlikte planladık ve birlikte gerçekleştirdik. Bundan sonraki süreçte de inşallah birlik ve beraberlik içinde olacağız. Çünkü bizim derdimiz Göksun. Biz Göksun’la dertlenirsek hizmetlerimiz daha iyi yapar, ilçemizi daha iyi bir yere taşıyacağımıza inanıyoruz. Göksun sadece İlçe merkezinden ibaret değil. Hizmet ağımız ve sorumluluk alanımız 1940 kilometre alanda, 75 mahalle ve 103 mezradan ibarettir. İlçemiz coğrafi şartlar ve iklim olarak zor bir konumda, ama biz burada yaşayan insanlar olarak birbirine bağlı, saygı ve sevgi içerisinde yaşayan bir toplumuz. Biz bundan sonraki süreçte milletimizin desteği ve Allahın izniyle Cumhur İttifakı olarak yeniden seçilmek ve halkımıza hizmet etmeyi sürdürmek için çok çalışacağız. Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah.”