GÖKSUN GENÇLERİ MİLLİ VE MANEVİ GELİŞİYOR-1

Belediye Başkan Vekili Davut Gümüş, geziye katılan öğrencileri Belediye İş Merkezi Meydanından aileleri ile birlikte uğurladı. Otobüsleri gezerek öğrencilerle tek tek ilgilenen Başkan Vekili Gümüş, öğrencilerden gezip gördükleri mekanların manevi havasını solumalarını istediklerini bildirdi.

Başkan Vekili Gümüş, yaptığı açıklamada, bu projeyi hayata geçirmelerindeki amaçlarının, vatanına, devletine, milletine ve bayrağına sevdalı nesiller yetiştirmek, ilçenin eğitim, kültür ve sosyal yapısını geliştirmek olduğunu söyledi.

Belediye yetkilileri ve öğretmenleri eşliğinde 3 gün sürecek olan geziye katılan öğrenciler, Bursa’nın tarihi mekanları ile Çanakkale Savaşlarının yapıldığı yerleri gezerek rehberlerden bilgiler alacaklar.

Göksun Belediyesi 2016 yılında hayata geçirdiği, ‘Göksun Toplum Merkezi’ projesi kapsamında da 40 öğrenciyi Çanakkale gezisine götürmüştü.