GÖKBEL Tarım Enerji Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Müdürlüğü

• GÖKBEL Tarım Enerji Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Müdürlüğü
    Murat BAĞICI
    GÖKBEL Tarım Enerji Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Müdürü

06.11.1973 tarihinde Göksun da doğan Murat Bağıcı, İlkokul, Ortaokul ve Liseyi Göksun’da tamamladı. 2000 yılında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölümünden mezun oldu.

2000 – 2003 yılları arasında Göksun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesine vekil öğretmen olarak görev yaptı. 2001 yılında askerlik görevini tamamladı. 2004 yılında kendine ait Bitki Koruma ve Zirai Alet Makinaları alanında faaliyet gösteren işletme kurdum ve 2008 yılına kadar bu alanda faaliyet yürüttü.

2004 yılında Göksun Sulama Birliği Başkanlığında Genel Sekreter olarak göreve başladı. 2006 yılında Mahalli İdare Birlikleri Kanunu Antalya Çalıştayında ve 2009 yılında 6172 Sayılı Sulama Birlikleri Kanunu’nun amaç kapsam ve dayanaklarının hazırlandığı İzmir Sempozyumunda görev aldı. 2009 yılı sonunda Sulama Birliği Müdürü olarak görev yaptı.

2015 yılında Göksun Belediyesinde Sözleşmeli Memur olarak göreve başlayan Bağıcı, 2019 yılına kadar Park ve Bahçeler Müdürlüğünde Ziraat Mühendisi olarak, 2019 yılında Park ve Bahçeler Şefi olarak görev yaptı.

2022 yılında Göksun Belediyesine ait GÖKBEL Tarım Enerji Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.ne Göksun Belediyesi Meclisi kararı ile Müdür olarak atandı.

Bağıcı, evli ve 3 çocuk babasıdır.